Del 8 de Maig al 19 de Juliol
Xucla'n el cap i llepa-te'n els dits!
Propulsor de l'associació del plat blau, el Simón, sempre ha recolzat totes les iniciatives culinàries per donar-li el nom que es mereix a la Gamba de Palamós. Des de les profunditats més secretes de la mediterrània, vergonyosa amb la visita de cada nou pescador, la nostra autèntica gamba passeja el seu cos vermellós, tota coqueta, per llotges i mercats. Anhelada durant molts mesos pels seus pretendents pescadors, restauradors i gourmets, ens proposa ara de trobar-nos en els restaurants de l’associació “El Plat Blau” de la badia de Palamós i Calonge - Sant Antoni, on envoltats de mar, ens mostrarà atrevida la seva frescor juvenil, i d’on ens endurem el seu record més saborós. "Text Plat Blau".

Menú Dia i nit
Torrades amb tomata, pebrot i anxoves de Palamós
-
Gamba mitjana Fresca de Palamós / 200 gr /
-
Fideus Rossejats amb allioli
-
Postres
-
Vi Sumarroca o Estrella Damm Inedit
-
Cafè
-
36 €
iva inclòs
© Restaurant Simón