Del 6 de febrer al 29 de Març
L'alquimia dels fogons empordanesos
Si bé de punta a punta de la costa dels Països Catalans trobem un esplèndid repertori de calderetes, suquets, ranxos i bullinades, només allí on la plana és rica en conreus, hortalisses, vinyes i oliveres, i es fon amb una mar generosa en varietat de peixos, hi resta encara intacta tota la tradició i saviesa culinària de llargues generacions de pescadors i restauradors empordanesos recollida a “l’Olla de Peix”. Justament en aquest atuell hi elaboren primer una sopa, on bullen, tot seguit, diverses menes de peix i que culminen amb aquells ingredients - verdures, pa engrunat, patates o fideus - que cada cuiner, alquimista dels seus fogons, disposa segons el seu receptari. "Text Plat Blau"

Menú
Entreteniment de la casa
-
Olla de peix
-
Postres de la casa
-
Vi Sumarroca o Estrella Damm Inedit
-
Cafè
-
28 €
iva inclòs
© Restaurant Simón