S
Simón
La carta
La llotja
Contacte
Arròs de llamàntol

Amb el seu encant i sabor, el llamàntol ens ha conquerit el cor i el pal·ladar, i per tant la nostra cuina. Deixa't endur per un mar de sabors. Acabaràs llepant-te els dits.
Arròs a la cassola o a l'estil mariner

El nostre arròs...el que tothom demana. Només veure'l ja et venen ganes de posar-hi cullerada a la cassola...no siguis impacient i deixa'l reposar 2-3 min a que acabi d'absorbir el suquet, i..."al ataque!!".
Arròs negre

Amb la mateixa base de l'arròs mariner li afegim la tinta del calamar, ni més ni menys. Si un arròs està bó perquè canviar.
Fideus a la cassola amb bolets i escamarlans

Una especialitat combinant dos sabors excel·lents, disfrutareu molt amb aquest arròs.
Fideus rossejats

Amb el Fumet especial que preparem amb el peix pescat a la nostra costa i les verdures cultivades amb nostre hort, juntament amb els fideus rossejats prèviament, us presentem la nostra fideuà, amb les puntes aixecades, com ha de ser. Els fideus rossejats és un plat que el podem gaudir durant la temporada que coincideix amb el menú de la Gamba, a principis d'estiu.
Arròs d'eriçons i pegellides

Una especialitat de temporada és el nostre arròs amb eriçons i pegellides. Aprofita els mesos de Gener, Febrer i Març per gaudir d'aquest deliciós plat.
© Restaurant Simón