S
Simón
La carta
La llotja
Contacte
Rap

Es nodreix principalment de peixos més petits (lluernes, rajades, etc.) emprant la següent tècnica: quan està mig enterrat al fons, mou el filament pescador acabat en un lòbul membranós bifurcat, la qual cosa atreu les preses curioses cap a ell. Quan les té prou a prop, obre la boca (que actua com un xuclador), i se les empassa de cop. L'operació dura dècimes de segon.
Llenguado

El llenguado (Solea solea o Solea vulgaris, també conegut com a palaia/pelaia, palaí o ruarda en rossellonès) és un peix de l'ordre dels pleuronectiformes i de la família dels soleids que té els ulls al costat dret.
Anxoves de Palamós

A través de la tècnica de conserva de la salaó, un procés artesanal, sense presses, i ja utilitzada en temps dels fenicis, grecs i romans, garantim la qualitat de les anxoves tot transformant la matèria primera del peix en delicioses conserves d'anxova de gran valor gastronòmic.
Sardines de Sant Antoni

Hi ha pocs plaers culinaris més gratificants, i sense que faci mal a les butxaques, que una bona sardinada devora la mar. I si s’assaboreix en una cova natural, el pla es torna immillorable.
Sonsos

El sonso, també conegut com a barrinaire, trencavits, o enfú (Menorca) i moix a Eivissa i Formentera. (Gymnammodytes cicerelus) és una espècie de peix de l'ordre dels perciformes. És l'únic representant de la família dels ammodítids al mar Mediterrani.
Morralla

Mix de peixos deliciosos i fregits.
© Restaurant Simón