S
Simón
La carta
La llotja
Contacte
Producte de casa
Tot el nostre producte procedeix de la mar que ens envolta.

Gràcies a l'esforç dels pescadors que cada dia s'aixequen a mitja nit, posen en marxa les barques, i després d'una carrera amb totes les barques contra mar i marea, un espectacle molt bonic per veure, però t'hauràs d'aixecar aviat arriben al lloc precís on ells saben que trobaran el millor peix i marisc que les nostres aigües ens ofereixen i que tants desitgem.
Benvinguts pescadors que porten viandes
Enamorat de la mar El Simon a dedicat tota la seva vida a la cuina del peix i marisc, pescadors i amics de la zona després de la feina dura, passaven per "Can Simón" a fer l'ultima parada abans d'anar a casa, portaven la morralla pescada del dia i es cuinava sobre les brases de la llar de foc...eren unes tardes d'olors que hipnotitzaven els sentits. Històries plenes de vida i d'anècdotes marines.
Lo millor de lo millor
El Simón va començar els seus dies com a una taberna on s'hi ajuntaven amics i pescadors, menjaven peix acabat de pescar, obrien el seu vinet fet a les terres de Calonge i s'explicaven anècdotes.

Pas a pas i amb l'esforç de donar sempre un producte de qualitat, i gràcies al turisme que va començar a omplir els carrers de la Costa Brava, el Simon es va anar renovant i adequant a les necessitats del sector, fins a arribar a estar obert les 24 hores del dia.

Amb la incorporació de la tercera generació el Simon va fer un gran pas endavant i van passar de ser una taberna a ser un restaurant, tal i com avui dia el coneixem com a Restaurant Simón, amb la mateixa filosofia de portar peix i marisc fresc als nostres plats i de fer sentir a la gent com a casa seva.
© Restaurant Simón